Inschrijven ouder-bedankochtend

29 mei 2019

Ieder jaar zijn wij weer blij met zoveel ouders die ons willen helpen met van alles. Denk aan het luizenpluizen, hulpouders met de Koningsspelen, MR en OR en vele andere activiteiten en werkgroepen Daarvoor willen we alle hulpouders enorm bedanken tijdens de ouder-bedankochtend. Geef je nu op!

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Ieder jaar zijn wij weer blij met zoveel ouders die ons willen helpen met van alles. Denk aan het luizenpluizen, hulpouders met de Koningsspelen en andere activiteiten en uitjes. 
Daarvoor willen we alle hulpouders enorm bedanken. Vandaar dat we je op vrijdag 28 juni om 10.30 uur uitnodigen in onze eigen hal voor een mooie ouderbedankochtend. 
Vanaf 10.45 uur tot 11.30 uur zullen er optredens zijn door de groepen uit de onderbouw. Daarna is er koffie/ thee met wat lekkers. En om 11.45 uur gaan we daarna door met de optreden van de bovenbouw groepen tot 12.30 uur. 
Omdat we graag willen weten hoeveel ouders we kunnen verwachten willen we je vragen om je aan te melden via de volgende link: ouderbedankochtend, deze link staat ook op de website.

Inschrijven kan van maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni. 

U kunt zich hier inschrijven voor de ouder-bedankochtend.

LET OP: Na deze datum kun je je niet meer inschrijven voor deze ochtend. Dit in verband met een kleinigheidje wat we als bedankje willen maken voor de ouders die zich inschrijven.  

Terug naar overzicht