Afscheid juf Monique

4 december 2019

Op vrijdag 29 november namen we afscheid van juf Monique.

Op vrijdag 29 november namen we op basisschool de Vonder afscheid van juf Monique van Neerven-van Veghel.

Sinds 1993 heeft Monique in Someren-Eind gewerkt. Eerst jaren op de Mariaschool en na de fusie met de Jozefschool op basisschool de Vonder.

Monique heeft er voor gekozen om een andere weg te gaan bewandelen die buiten het onderwijs ligt. ‘Een moeilijke keuze, maar wel eentje die uiteindelijk goed voelt’, aldus Monique.
Monique is getrouwd en heeft twee jongvolwassen kinderen. Met haar man Antonie runt ze een hoorzaak in Deurne en ze is mantelzorger van haar ouders en schoonouders.

We verliezen met het vertrek van Monique een echte expert op het gebied van het jonge kind. Dat is natuurlijk heel erg jammer, maar tegelijkertijd respecteren, bewonderen en accepteren we haar keuze.

Een hele generatie ‘d Endse mensen kent juf Monique en heeft vast nog wel een mooie herinnering aan zijn of haar ‘kleutertijd’. Haar bijdrage was voor een ieder persoonlijk vast en zeker betekenisvol!

We willen haar dan ook graag van harte bedanken voor haar tomeloze inzet en al die mooie jaren (kleuter)onderwijs in Someren-Eind.

Team BS de Vonder

Terug naar overzicht